Tarieven

Per situatie rekenen wij vaste tarieven, zie de tabel hieronder. Door de vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent. De prijzen gelden voor standaardsituaties, valt uw situatie niet onder een standaardsituatie dan rekenen wij tarieven afhankelijk van het aantal elementen dat u nodig hebt (voor de tarieven van de elementen verwijzen wij u door naar de volledige website).

U wordt er van tevoren altijd op gewezen als wij afwijken van de standaardprijs, u kunt dan nog aangeven of u de opdracht door wilt zetten of niet.
Situatie  Tarief (incl. BTW)
Dakkapel €449
Dakterras €429
Aanbouw €749
Uitbouw €749
Erker €419
Carport €419
Kozijnen €429
Serre €569
Tuinhuis €429
Schuur €529
Overkapping €319
Veranda €319
Garage €509
Erf €339


Bij het tarief zit ook de vergunningsaanvraag inbegrepen.

Direct bouwtekeningen aanvragen? Dat kan hier!


Per situatie rekenen wij vaste tarieven (zie rechterkant pagina). Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien profiteert u van onze standaard garantie. Ontdekt u binnen drie maanden een incorrectie in de tekening, dan doet de tekenaar gratis aanpassingen. Indien uw situatie minder complex is dan een normale situatie kunnen wij u op ons standaardtarief korting aanbieden. Indien de situatie complexer is houden wij het recht om van de standaardprijs af te wijken.

De standaardsituaties vindt u rechts van de pagina. Er is sprake van deze standaardsituaties in 90% van de gevallen. Indien uw situatie niet onder een standaardsituatie valt rekenen wij tarieven afhankelijk van het aantal elementen dat u nodig hebt. Het tarief hiervan vindt u in onderstaande tabel.

Bij het tarief zit ook de vergunningsaanvraag inbegrepen.

 

 

 

 

 Aantal elementen  Tarief (incl. BTW)
 1 €165
 2 €230
 3 €305
 4 €370
 5 €435
 6 €500
 7 €565
 8 €630
 9 €695
 10 €760Onze bouwkundige tekenaar heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn. Uiteraard wordt u daar als klant van tevoren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten. Indien de tekenaar niet langs hoeft te komen kan dit uiteraard ook een korting betekenen. Als u tekeningen van de bestaande situatie hebt ontvangt u € 100,- korting.

Wanneer u van deze tarieven gebruik wilt maken, verzoeken wij u de bouwtekeningen aan te vragen. Let op, voor het aanvragen van een vergunning hebt u vaak ook een constructieberekening nodig, constructieberekeningen kunt u ook bij ons aanvragen maar de kosten voor een constructieberekening zijn niet inbegrepen bij de kosten voor de bouwtekeningen en het aanvragen van een vergunning.