Tarieven

Per situatie rekenen wij vaste tarieven, zie de tabel hieronder. Door de vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent. De prijzen gelden voor standaardsituaties, valt uw situatie niet onder een standaardsituatie dan rekenen wij tarieven afhankelijk van het aantal elementen dat u nodig hebt (voor de tarieven van de elementen verwijzen wij u door naar de volledige website).

U wordt er van tevoren altijd op gewezen als wij afwijken van de standaardprijs, u kunt dan nog aangeven of u de opdracht door wilt zetten of niet.

Berekening  Tarief (inc BTW)
Dragende muur verwijderen 333,-
Dakkapel 500,-
Dakterras 500,-
Aanbouw 865,-
Uitbouw 865,-
Erker 650,-
Carport 575,-
Serre 575,-
Tuinhuis 690,-
Schuur 763,-
Overkapping 500,-
Veranda 500,-
Garage 600,-

Bij het tarief zit ook de vergunningsaanvraag inbegrepen.

Direct bouwtekeningen aanvragen? Dat kan hier!


Per situatie rekenen wij vaste tarieven (zie rechterkant pagina). Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien profiteert u van onze standaard garantie. Ontdekt u binnen drie maanden een incorrectie in de tekening, dan doet de tekenaar gratis aanpassingen. Indien uw situatie minder complex is dan een normale situatie kunnen wij u op ons standaardtarief korting aanbieden. Indien de situatie complexer is houden wij het recht om van de standaardprijs af te wijken.

De standaardsituaties vindt u rechts van de pagina. Er is sprake van deze standaardsituaties in 90% van de gevallen. Indien uw situatie niet onder een standaardsituatie valt rekenen wij tarieven afhankelijk van het aantal elementen dat u nodig hebt. Het tarief hiervan vindt u in onderstaande tabel.

Bij het tarief zit ook de vergunningsaanvraag inbegrepen.

Berekening  Tarief (inc BTW)
Dragende muur verwijderen 333,-
Dakkapel 500,-
Dakterras 500,-
Aanbouw 865,-
Uitbouw 865,-
Erker 650,-
Carport 575,-
Serre 575,-
Tuinhuis 690,-
Schuur 763,-
Overkapping 500,-
Veranda 500,-
Garage 600,-

Onze bouwkundige tekenaar heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn. Uiteraard wordt u daar als klant van tevoren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten. Indien de tekenaar niet langs hoeft te komen kan dit uiteraard ook een korting betekenen. Als u tekeningen van de bestaande situatie hebt ontvangt u € 100,- korting.

Wanneer u van deze tarieven gebruik wilt maken, verzoeken wij u de bouwtekeningen aan te vragen. Let op, voor het aanvragen van een vergunning hebt u vaak ook een constructieberekening nodig, constructieberekeningen kunt u ook bij ons aanvragen maar de kosten voor een constructieberekening zijn niet inbegrepen bij de kosten voor de bouwtekeningen en het aanvragen van een vergunning.