Type bouwtekeningen

Er zijn veel verschillende typen bouwtekeningen. Bij de aanvraag van een vergunning worden verschillende tekeningen vereist. Onze tekenaars kunnen de volgende typen bouwtekening maken:

Op onze pagina 'vergunningen' vindt u welke tekeningen u nodig hebt voor het aanvragen van een vergunning voor een bepaalde verbouwing.

Nu een bouwtekening laten maken? Dien dan nu een aanvraag in!

Voordat er begonnen kan worden met de bouw van een project zullen er bouwtekeningen gemaakt moeten worden. Deze bouwtekeningen kunnen voorgelegd worden aan de opdrachtgever en belanghebbenden. Daarnaast zal een bouwtekening nodig zijn om voor te leggen aan de gemeente. Aan de hand van deze tekeningen moet de gemeente uw bouwplan kunnen toetsen aan de huidige wetgeving.

Bouwtekeningen zijn van groot belang bij het aanvragen van een vergunning. Wij zullen de vergunning voor u aanvragen indien u een samenwerking met ons aangaat. Wanneer u meer wilt weten over de fasen die doorlopen worden bij het maken van een bouwtekening kijkt u bij algemene informatie. Bij verbouwingen worden verschillende tekeningen vereist, onze tekenaars maken de volgende typen bouwtekeningen:

Wanneer de gemeente u ook vraagt om een constructieberekening kunt u tevens hier terecht. Bouwtekening-maken biedt u constructieberekeningen voor vaste prijzen. Voor meer informatie over deze berekeningen kunt u terecht op onze pagina voor constructie berekeningen.

Wilt u weten welke tekeningen u nodig hebt voor het aanvragen van een vergunning bij een bepaalde verbouwing? Kijk dan op onze pagina 'vergunningen'.

Wanneer u direct een bouwtekening aan wilt vragen kunt u terecht op onze aanvraag-pagina.